En Güzel Kamp Rotaları

En Güzel Kamp Rotaları

Türkiye’nin en güzel kamp noktaları

Türkiye herkesin bildiği gibi doğa güzellikleriyle dolu yeşil ve mavinin tüm renk tonlarının yer aldığı eşsiz bir ülkedir. Ülkemizin her bölgesinde milli parklar, ören yerleri, tarihi müzeler, mavi bayraklı sahiller  ve sayamayacağımız pek çok eşsiz güzellikler bulunuyor. Eğer sizde yeni yerler keşfetmeyi ve kamp yapmayı sevenlerdenseniz çok şanslısınız. İster deniz, ister orman, isterseniz de dağ da kamp yapmanın keyfini Wowcar ’ın araç kiralama hizmetiyle çıkarabilirsiniz.

Mersin araç kiralama hizmetini tamamladıktan ve kamp yapmak için  zamanınızı ayarladıktan sonra sıra “Nerede kamp yapacağım ?” sorusuna gelir. Bu anlamda da yüzlerce alternatif sizi bekliyor olacak. İsterseniz şimdi ülkemizin en güzel kamp yerlerinden biraz bahsedelim. 

 Yedigöller Milli Parkı

Rotanızı Karadeniz ve Bolu istikametine yöneltmek isterseniz ilk akla gelen Yedigöller Milli Parkı’dır. Bursa ve İstanbul’da yaşayanların, şehrin gürültüsünden uzak ama şehre yakın bir lokasyonda olmasıyla sebebiyle tercih nedenleri arasında yer alır. Enfes doğasıyla kendisine hayran bırakan bir doğa güzelliğine sahiptir. Büyükgöl, Seringöl, Deringöl, Nazlıgöl, Küçükgöl, İncegöl ve Sazlıgöl olmak üzere 7 tane gölü içinde barındıran Milli Park, çadır kurulabilecek ve kamp yapılabilecek en güzel noktalardan biridir. Harika doğa fotoğrafları çekmek isteyenlerinde vazgeçilmez adresidir.

Türkiye’nin Maldivleri: Salda

Türkiye’nin Maldivleri olarak bilinen Salda gölü beyaz kumu ve masmavi suyuyla kamp severlerin yoğun ilgisini çekmektedir. Ailenizle birlikte İzmir araç kiralama hizmetini WowCar Rent a Car ’dan satın aldıktan sonra muhteşem bir doğa harikası sizi bekliyor olacak.

Salda gölü ülkemizin Burdur ilinde yer almaktadır. 2021 yılına kadar çadır kurmak her alanda serbest iken, çevreye verilen zarar nedeniyle devlet tarafından koruma altına alınarak artık belirli bölgelerde kamp yapmaya izin verilmektedir. Göl, içerisinde yer alan minerallerden dolayı çok sık renk değişimi yaşamaktadır. Bu durumda kampınızın görsel bir şölene dönüşmesini sağlayacaktır.  

Antalya’nın incisi Olimpos

Rotamızı biraz daha güneye doğru çevirirsek Olimpos doğa güzelliğiyle kamp severleri bekliyor olacak.  Antalya’nın en çok tercih edilen tatil mekanlarından biri olan Olimpos, Likya Yolu üzerinde bulunmaktadır. Likta Yolu’da bilindiği üzere tüm gezginlere ve trekking yapanlara harika deneyimler yaşatan bir dağ rotasıdır. Olimpos içinde barındırdığı ücretli ve ücretsiz pek çok kamp alanı ile Mersin’den Antalya’ya uzanan kamp serüveninizin Mersin araç kiralama hizmeti ile daha da keyifli geçmesini sağlayacaktır.

Alaçatı’nın yeni gözdesi: Delikli Koy
Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen tatil yerlerinden biride Alaçatı’dır.  Konaklamada butik bir anlayışa sahip olan Alaçatı’da, son zamanlarda adından çok söz ettiren Delikli Koy ile kamp tercihini de tatil severlere sunmaktadır. Delikli Koy günübirlik tatilcilerin yanı sıra konaklamak isteyen kampçılarında gözde mekânları arasında yer almaya başlamıştır. Etrafında çok fazla yerleşim imkânının bulunmaması sebebiyle kampçılara daha sakin ve huzurlu bir ortam sağlamaktadır. En güzel gündoğumu ve en güzel gün batımı izlemek için Delikli Koy sizi bekliyor olacak.

Buz gibi suya sahip Akyaka Koyu

Muğla’nın en güzel ormanlık alanlarına sahip Akyaka’da mevsim olarak tercihiniz yaz ise sıcak havanın etkisini  buz gibi suya kendinizi bırakarak azaltabilirsiniz. Sizi fazlasıyla ferahlatacak  suyuyla, sık ve uzun boylu orman ağaçlarının arasında  muhteşem bir  kamp deneyimi yaşayacağınızdan eminim. Bu bölgede sadece kamp alanlarında çadır kurup doğayla baş başa kalabilirsiniz.

WOWCAR  ile rotanıza yön verin

Ülkemizin pek çok yerinde bulunan ve hepsi birbirinden güzel kamp alanlarının hepsini anlatabilmek aslında imkânsız. Ama tüm bu doğa güzelliklerini görmek ve yeni yerler keşfetmek elbette siz değerli kampçıların elinde. Bunun için ihtiyaç duyacağınız en önemli şey ise size sadık bir yol arkadaşı! Yol arkadaşınızı seçerken mutlaka sorunsuz bir hizmet anlayışıyla çalışan bir acente ile iletişim kurmaya çalışın. Size bu anlamda önerebileceğimiz İzmir – Mersin  Araç kiralama, İzmir günlük araç kiralama ve aylık araç kiralama Mersin  hizmetlerinde bir marka olan WowCar Rent a Car tek isim olacaktır.



İlginizi Çekebilir
Whatsapp Telefon